Možnosti plačila

Kratek pregled možnosti plačila blaga

Obstaja veliko načinov plačila nakupa pri nas. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Plačilo blaga osebno v podružnici

Blago lahko plačate v gotovini, čez plačilni avtomat ali s plačilno kartico. Plačilne kartice DINERS ne sprejemamo, plačilo je mogoče samo s karticami VISA, Electron, MasterCard ali Maestro, izdanimi v domačih bankah.

Predplačilo blaga z denarno transakcijo (predračun)

Blago lahko plačate vnaprej na podlagi predračuna. Naš trgovec bo stopil v stik s Vami glede potrditve Vašega naročila in potem Vam bomo poslali predračun, ki ga plačate na naš slovaški bančni račun (t.j. brez plačila pristojbin za mednarodna plačila in podobno). Takoj, ko je plačilo nakazano na račun, Vam samodejno pošljemo naročeno blago ter Vas o tem obvestimo po e-pošti. V primeru, da naročeno blago ne bo plačano na naš bančni račun v roku 5 dni, bo naročilo samodejno preklicano.

Številke računov:

  • UniCredit Bank CR and Slovakia, a.s.: 6605859018 / 1111, IBAN: SK69 1111 0000 0066 0585 9018, SWIFT: UNCRSKBX

Kot variabilni simbol za plačilo navedite številko Vašega predračuna.

Gotovinsko plačilo blaga po povzetju

Blago in pristojbino za dostavo plačate kurirju z gotovino po povzetju blaga na Vaš naslov dostave.

Plačilo blaga s plačilno kartico prek interneta

Hitro in varno plačevanje blaga s plačilno kartico prek interneta. Naročilo pri plačilu s kreditno ali debetno kartico prek plačilnih vrat WebPay, ki jo uporablja ČSOB, d.d., se izplača po zaključku transakcije. Če plačate s kartico prvič, boste na vratih WebPay vpisovali šestnajstmestno številko kartice, datum veljavnosti in CVC/CVV kodo. Vse te podatke imate na kartici. Ne skrbite, prenos informacij je šifriran in zato popolnoma varen.

Priporočamo: Pustite označeno Zapomni si kartico, in zaradi tega boste enostavneje nakupovali in plačevali s kartico, ne bo Vam več treba vpisovati podatkov s kartice, ker si bodo plačilna vrata WebPay zapomnila podatke, ki ste jih vnesli in transakcija bo potekala hitreje, brez ponovnega vnosa podatkov s kartice. To je zaradi največje možne ravni varnosti s strani WebPay in ČSOB, d.d..